Kuldmoka menüü on inspireeritud Vahemere riikide köökidest - nii Euroopast, Põhja-Aafrikast kui ka Lähis-Idast. Meil on eraldi menüü ka lastele ning peagi lisandub menüü ka taimetoitlastele ja veganitele. Suuremateks üritusteks koostame eraldi menüü koostöös kliendiga, kirjuta meile oma soovidest  restoran@kuldmokk.ee.

Värsked austrid (Gassosteras Gigas), erinevad värsked austrid Prantsusmaalt
-Speciale Gillardeau nr.3
-Speciale La Fleur pour Carina nr.3
-Speciale Vertes nr.3
 3-6
Tapas´e stiilis road  veini kõrvale või eelroana.Vali erinevaid jagamiseks
-röstbeef ja ploom L, GL
-
suvikõrvits ja viigimari T, L, GL, V
-
artishokikreem, vinnutatud tomatid ja maisikrõps T, V, L (GL)
-bataat ja kitsejuustukreem T, GL, V
-
konnajalad ja sibul L, GL
-grillitud 
krevetid ja beebikaheksajalg, paprikamajonees GL
-röst
baklazaan ja tsilli T, L, GL, V
 5-6

Peet ja burrata T, G
Itaalia pehme pühvlipiimajuust, pikalt ahjus pikutanud peet, pistaatsiapähklid ja oliiviõli

 10
Salat kombitsaga GL, L
Itaaliapärane salat hiidkalmaari kombitsate, varsselleri, mustade oliivide, kartuli ja grillsidruniga
  11
Forelli confit GL
madalal temperatuuril oliiviõlis küpsetatud hõrk forellifilee, mille kõrval marineeritud minipeet ja redis, söekartul ja ürdimajonees
 11
Spinatisupp  T, V, GL, L
spinat, ürdid ja idud värskes leemes koos vinnutatud tomatite ja posheeritud munaga
  7
Bouillabaisse e. Marseiilles´i kalameeste supp GL, L
safrani ja apelsiniga maitserikkas kalapuljongis on krevetid, vongole rannakarbid, sinimerekarbid, kala, fennel ja köögiviljad
 13
Sinimerekarbid GL
Dijoni 
sinepi-koorekastmes
 12
Pasta ja värske pesto T (V, L, GL)
linguini 
pasta, Kuldmoka rukolapesto, seedermänniseemned, grana padano juust
  9
Pasta ja küülik
papardelle munapastat saadab Toskaana moodi küüliuraguu õunamekise kastmega
 12
Artisokihautis T, V, GL, L
harissa ja ürtidega maitsestatud seene-tomatileemes küspsenud artisokk, sampinjonid ja köögiviljad
 11
Kuldmerikoger GL
praetud fileed siidise juurselleripüreega, rohelise õuna, salicornia ja fremeeritud sidruniga lisand, röstitud sarapuupähklid ja talisibulaõli
 18
Antrekoot GL
rohelise spargli, tomatite ja salsa verde kastmega
 19
DESSERDID
 
Riccotta kook rabarberiga  6 
Tiramisu al Marsala
  6
Käsitööjäätis ja sorbett: 2 palli
Valikud:
vanillijäätis punase apelsini ja bergamotiga GL
koore-oliiviõlijäätis GL
sidruni ja meega kitsepiima jääjogurt
põldmarja sorbett T, V, GL, L
 6.5
Juustud: valik Vahemeremaade juuste
   8
  
T – taimne, V – vegan, GL- gluteenivaba, L-laktoosivaba 
*Kõik hinnad sisaldavad käibemaksu.