Kuldmoka menüü on inspireeritud Vahemere riikide köökidest - nii Euroopast, Põhja-Aafrikast kui ka Lähis-Idast. Meil on eraldi menüü ka lastele ning peagi lisandub menüü ka taimetoitlastele ja veganitele. Suuremateks üritusteks koostame eraldi menüü koostöös kliendiga, kirjuta meile oma soovidest  restoran@kuldmokk.ee.

Värsked austrid (Gassosteras Gigas), erinevad värsked austrid Prantsusmaalt
-Speciale Gillardeau nr.3
-Speciale La Fleur pour Carina nr.3
 4-5
Tapas´e stiilis road  veini kõrvale või eelroana.Vali erinevaid jagamiseks
-röstbeef ja ploom L, GL
-
suvikõrvits ja viigimari T, L, GL, V
-
artishokikreem, vinnutatud tomatid ja maisikrõps T, V, L (GL)
-bataat ja kitsejuustukreem T, GL, V
-
konnajalad ja sibul L, GL
-grillitud 
krevetid ja beebikaheksajalg, paprikamajonees GL
-röst
baklazaan ja tsilli T, L, GL, V
 4-8

Peet ja burrata T, GL
Itaalia pehme pühvlipiimajuust, pikalt ahjus pikutanud peet, pistaatsiapähklid ja oliiviõli

 10
Tuunatartar GL
kiirmarineeritud tuunikala, virsiku ja baklazhaani lisandiga, seesamiseemned, harissa õli, vürtsköömne majonees, värske koriander ja läätsekrõps
 12
Forelli confit GL
madalal temperatuuril oliiviõlis küpsetatud hõrk forellifilee, mille kõrval marineeritud minipeet ja redis, söekartul ja ürdimajonees
 12
Gazpacho e. Andaluusia külm tomatisupp T, V, (G), L
spinat, ürdid ja idud värskes leemes koos vinnutatud tomatite ja posheeritud munaga
  6
Bouillabaisse e. Marseiilles´i kalameeste supp GL, L
safrani ja apelsiniga maitserikkas kalapuljongis on krevetid, vongole rannakarbid, sinimerekarbid, kala, fennel ja köögiviljad
 12
Sinimerekarbid Katalaani päraselt GL
valge vein, tomati-ürdikaste, chilli ja mandli picada
 11
Pasta ja värske pesto T (V, L, GL)
linguini 
pasta, Kuldmoka rukolapesto, seedermänniseemned, grana padano juust
  9

Ricotta ja trühvliga fiorellino pasta kevadkogritsaga                                       täidetud värske pasta , kreemine kaste kevadkogritsaga

13
Pasta ja küülik
papardelle munapastat saadab Toskaana moodi küüliuraguu õunamekise kastmega
 12
Artisokihautis T, V, GL, L
harissa ja ürtidega maitsestatud seene-tomatileemes küspsenud artisokk, sampinjonid ja köögiviljad
 11
Kuldmerikoger GL
praetud fileed siidise juurselleripüreega, rohelise õuna, salicornia ja fremeeritud sidruniga lisand, röstitud sarapuupähklid ja talisibulaõli
 18
Antrekoot GL
rohelise spargli, tomatite ja salsa verde kastmega
 21
DESSERDID
 
Ricotta kook rabarberiga  6 
Tiramisu al Marsala
  6
Vegan kook (fudge tüüpi kook vahukoore ja värskete marjadega)
  7
Käsitööjäätis ja sorbett: 2 palli
Valikud:
vanillijäätis punase apelsini ja bergamotiga GL
koore-oliiviõlijäätis GL
põldmarja sorbett T, V, GL, L
6.5
Juustud: valik Vahemeremaade juuste
  8
  
T – taimne, V – vegan, GL- gluteenivaba, L-laktoosivaba 
*Kõik hinnad sisaldavad käibemaksu.